Ravintola Vaunu on valoisa lounasravintola Pasilassa, Ratapihantie 9:ssä. Tarjoamme viikoittain tuoretta kalaa ja valmistamme maukasta kotiruokaa, unohtamatta maailman makuja.
Lounaspöytään sisältyy runsas ja monipuolinen salaattibuffet, itse leivottu talon leipä, kolme lämminruokavaihtoehtoa sekä kahvi/tee. Torstaisin tarjoamme keittona perinteisesti hernekeittoa ja pannukakkua. Perjantaisin tarjoamme myös herkullisen jälkiruuan.
Voit varata meiltä myös 200 hengen auditorion tai kokoustiloja 10 – 36 henkilölle.
Maanantai 24.11
Punajuurisosekeittoa (M,G,VE)
Sitruspaahdettua kananpoikaa (M,G) & tummaa sirtuskastiketta (M,G)
Paahdettua tuoretta kotimaista kirjolohta (M,G)
Punainen thai curry kotimaisella luomu tofulla (M,G,VE)
Tiistai 25.11
Rosmariinilla maustettua bataattisosekeittoa (M,G,VE)
Korealainen bulgogi naudan jauhelihasta (M) & basmatiriisiä (M,G)
Paistettua tuoretta seitiä (L,G) & tilli-kermaviilikastiketta (L,G)
Chili sin carnea kotimaisesta luomu härkäpavusta (M,G,VE)
Keskiviikko 26.11
Maa-artisokkakeittoa (L,G)
Corn flakes kananpoikaa (L,G) & sitrus-kermaviilikastiketta (L,G)
Paistettuja ruismuikkuja (L) & perunamuusia (L,G)
Stroganoff kotimaisesta luomu tofusta (M,G,VE)
Torstai 27.11
Hernekeittoa (M,G) & kasvishernekeittoa (M,G,VE)
Lihapullia kermaisessa pippurikastikkeessa (L)
Paistettua puna-ahventa (L,G)
Marokkolainen unlimited herne-jauhiskastike (M,G,VE)
Pannukakkua (L) ja hilloa (M,G)
Perjantai 28.11
Samettinen palsternakkakeitto (M,G,VE) & rapeaa sipulia (M)
Paneroitu possuleike (L)
Paistettua ahventa (L,G) & katkarapu-kermaviilikastiketta (L,G)
Täytettyjä kesäkurpitsoja (M,G,VE)
Pappilanhätävara (L)
Pidätämme oikeuden muutoksiin ruokalistassa.
Käytämme suomalaista lihaa ja kanaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu!
Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää