Ravintola Vaunu on valoisa lounasravintola Pasilassa, Ratapihantie 9:ssä. Tarjoamme viikoittain tuoretta kalaa ja valmistamme maukasta kotiruokaa, unohtamatta maailman makuja.
Lounaspöytään sisältyy runsas ja monipuolinen salaattibuffet, itse leivottu talon leipä, kolme lämminruokavaihtoehtoa sekä kahvi/tee. Torstaisin tarjoamme keittona perinteisesti hernekeittoa ja pannukakkua. Perjantaisin tarjoamme myös herkullisen jälkiruuan.
Voit varata meiltä myös 200 hengen auditorion tai kokoustiloja 10 – 36 henkilölle.
Maanantai 10.11
Samettinen mustajuurikeitto (M,G,VE)
Uunimakkaraa (L,G) & kermaista ryynisinappikastiketta (L,G)
Kotimaista kirjolohta teriaky (M) & paahdettua seesam-majoneesia
Linssi-kikhernepataa (M,G,VE)
Tiistai 11.11
Nepalilainen linssi-papukeitto (M,G,VE)
Kotimaista kananpoikaa satay kastikkeessa (L,G)sis pähkinä
Voissa paistettuja ruismuikkuja (L) & perunamuusia (L,G)
Kasvispihvejä (M,G,VE)
Keskiviikko 12.11
Porkkana-inkiväärisosekeittoa (M,G,VE)
Syksyinen lihapata vasikan lavasta (M,G)
Paistettua tuoretta seitä (L,G) & chimichurri-kastiketta (M,G)
Härkäpapu-ratatouille (M,G,VE)
Torstai 13.11
Hernekeittoa (M,G) & kasvishernekeitto (M,G,VE)
Pekonilla maustettua jauhelihamureketta (M), Mac & cheese (L)
Haudutettua puna-ahventa aasialaisittain (M,G)
Chili con kurpitsa (M,G,VE)
Pannukakku (L) & hilloa (M,G)
Perjantai 14.11
Samettista savuahven-keittoa (L,G)
Paneroitu porsaanleike (M) & sweet-chilimajoneesia (M,G)
Perjantain spesiaali: Paistettua nieriää(L,G) & hummeririsottoa
Luomu tofua intialaisittain (M,G,VE)
Appelsiini-suklaamoussea (L,G)
Pidätämme oikeuden muutoksiin ruokalistassa.
Käytämme suomalaista lihaa ja kanaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu!
Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää