Ravintola Vaunu
Ratapihantie 9
00520 Helsinki
Palvelemme 10.30-13.00
Lounas 10.30-13.00
Ravintolapäällikkö Pasi Kaunisto
Parhaiten tavoitatte meidät sähköpostitse:
asiakaspalvelu@ravintolavaunu.fi
Puhelimitse tavoitatte meidät parhainten
lounasajan ulkopuolella klo 8-10.30 ja 13-15 välillä
Puh. 045 889 8867
Ekokompassi sertifioitu lounasravintola lue lisää täältä
Ravintola Vaunu on valoisa lounasravintola Pasilassa, Ratapihantie 9:ssä. Tarjoamme viikoittain tuoretta kalaa ja valmistamme maukasta kotiruokaa, unohtamatta maailman makuja.
Lounaspöytään sisältyy runsas ja monipuolinen salaattibuffet, itse leivottu talon leipä, kolme lämminruokavaihtoehtoa sekä kahvi/tee. Torstaisin tarjoamme keittona perinteisesti hernekeittoa ja pannukakkua. Perjantaisin tarjoamme myös herkullisen jälkiruuan.
Voit varata meiltä myös 200 hengen auditorion tai kokoustiloja 10 – 36 henkilölle. Kokoustilojen henkilökapasiteetit:
– Nh. Mimosa 10 hlö
– Nh. Ratamo 16 hlö
– Nh. Kirsikka 36 hlö
Tarjouspyynnöt ja menu vaihtoehdot asiakaspalvelu@jk-kitchen.fi
Lounasbufee 13,20 €
Salaattipöytä 11,70e
Keitto & salaattilounas 12,20€ (tarjolla torstaisin ja perjantaisin)
Viikko 12
Lounas 13,20€ & Take away klo 10.30 – 13.00
Maanantai 18.3
Makkarastroganoff (L,G) & keitinperunaa (M,G)
Uunissa paahdettua tuoretta kirjolohta (M,G)
Punajuuri-kasvispihvi (M,G,VE) & tzatzikia (L,G)
Tiistai 19.3
Possu kassleria BBQ & paahdettua perunaa ja juureksia (M,G)
Ahven-rapumurekepihvejä(L,G) & piparjuurikermaviilikastiketta(L,G)
No-pepperonilla ja kasviksilla täytettyä kesäkurpitsoja (M,VE)
Keskiviikko 20.3
Jauhelihapannu pihvejä sipulikastikkeessa (M)
Paistettua tuoretta seitiä (L,G) & remouladekastiketta (M,G)
Nokkosohukaisia (L) & puolukkaa (M,G)
Torstai 21.3
Hernekeittoa (M,G)
Pippurihärkää (L,G) & pilahviriisiä (M,G)
Voissa paistettuja ruismuikkuja (L) & tillikermaviilikastiketta (L,G)
Linssi-kikhernepata (M,G,VE)
Pannukakkua (L) ja hilloa (VE,G)
Perjantai 22.3
Inkiväärillä maustettu porkkasosekeitto (M,G,VE)
Lampaan ulkofilettä rose & valkosipuli-perunagratiinia (L,G)
Paistettua puna-ahventa (L,G)
Talon kasvispihvi (M,G,VE)
Valkosuklaamoussea (L,G)
Pidätämme oikeudet muutoksiin ruokalistassa.
Käytämme suomalaista lihaa ja kanaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.
Valmistamme tuotteet tiloissa joissa käsitellään allergeeneja
Ratapihantie 9
00520 Helsinki
Sähköposti asiakaspalvelu@jk-kitchen.fi
Puhelin 045 889 8867
Ravintolapäällikkö Pasi Kaunisto
Puhelin 045 889 8867
Sinimäentie 10 A
02630 Espoo
Sähköposti bluebell@jk-kitchen.fi
Puhelin 050 590 9754
Ravintolaesimies Maarit Heikkilä
Puhelin 050 590 9754
Created by Maatio
Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää