Ravintola Vaunu on valoisa lounasravintola Pasilassa, Ratapihantie 9:ssä. Tarjoamme viikoittain tuoretta kalaa ja valmistamme maukasta kotiruokaa, unohtamatta maailman makuja.
Lounaspöytään sisältyy runsas ja monipuolinen salaattibuffet, itse leivottu talon leipä, kolme lämminruokavaihtoehtoa sekä kahvi/tee. Torstaisin tarjoamme keittona perinteisesti hernekeittoa ja pannukakkua. Perjantaisin tarjoamme myös herkullisen jälkiruuan.
Voit varata meiltä myös 200 hengen auditorion tai kokoustiloja 10 – 36 henkilölle.
Lounas & Take away klo 10.30 – 13.00 Lounasbufee 13,50 €, Keitto 9 €, Salaattipöytä 11 €, Keitto + salaattipöytä 12 €
Maanantai 20.1
Mausteinen linssikeitto (M,G,VE)
Savustettua ylikypsää porsaan kassleria (M,G)
Paahdettua kotimaista kirjolohta (M,G) & gratinoitua kukkakaalia (L)
Gochujang-gnocceheja ja paistettua luomu tofua (M,VE, Chili)
Tiistai 21.1
Samestista mustajuurikeittoa (L,G)
Kotimaista kananpoikaa Lyonin tapaan (M,G)
Paistettua tuoretta seitiä (L,G) & chimicurri-kastiketta (M,G)
Chili sin carnea hernejauhiksella (M,G,VE)
Keskiviikko 22.1
Bataattisosekeittoa (L,G)
Vaunun jauhelihapullia (M) & jaloviinakermakastiketta (L,G)
Ruispöllytetyt muikut (L) & tillikermaviili-kastiketta (L,G)
Kikherne-bataattipihvejä (M,G,VE)
Torstai 23.1
Hernekeittoa (L,G,M)
Pippurihärkää (M,G) & pilahviriisiä (M,G)
Paistettua puna-ahventa (L,G) & merileväkermaviili-kastiketta (L,G)
Linssi-kikhernepata (M,G,VE)
Pannukakkua (L) ja hilloa (M,G)
Perjantai 24.1
Jauhismurukeittoa (VE,G) & rosmariini foccacio
Kiovan kanaa (L) & suppilovahverorisottoa (L,G)
Kalamurekepihvejä (L,G) & tilli-kermaviilikastiketta
Harissalla maustettu linssi-juurespata (M,G,VE)
Mangorahka (L,G)
L
Pidätämme oikeuden muutoksiin ruokalistassa.
Käytämme suomalaista lihaa ja kanaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.