Viikko 3
Maanantai 18.1
Kotimaista kananpoikaa Tikka Masala (L,G)
Voissa paistettua ruijanpallasta (L,G)
Kukkakaalikorma (VE,G)
Tiistai 19.1
Jauheliha pannupihvejä (L,G) (EU) & punasipulikastiketta
Paistettuja muikkuja (L,G) & perunamuusia (L,G)
Feta-kasvispihvejä (VL,G) & minttujogurttia (L,G)
Keskiviikko 20.1
Bolognesea (L,G) & pastaa (L)
Paistettua meribassia & kermaviilikastiketta (L,G)
Pinaattiohukaiset (L) & hausjärven puolukkaa (L,G)
Torstai 21.1
Hernekeittoa (L,G,M)
Norileivitettyä puna-ahventa (L,G)
Kievin kanaa (L) & suppilovahverorisottoa (L,G)
Bataatti-kasvispihvejä & jogurttikastiketta (L,G)
Pannukakkua (L) ja hilloa (L,G,M)
Perjantai 22.1
Uunissa paahdettua kirjolohta (L,G)
Lammaskofta luomu karitsanjauhelihasta (L)
Intialaista papukastiketta, dal makhani (M,G,VE)
Kirsikkapiiras (L) & vaniljakastiketta