Ravintola Vaunu
Ratapihantie 9
00520 Helsinki
Palvelemme 10.30-13.00
Lounas 10.30-13.00
Ravintolapäällikkö Pasi Kaunisto
Parhaiten tavoitatte meidät sähköpostitse:
asiakaspalvelu@ravintolavaunu.fi
Puhelimitse tavoitatte meidät parhainten
lounasajan ulkopuolella klo 8-10.30 ja 13-15 välillä
Puh. 045 889 8867
Ekokompassi sertifioitu lounasravintola lue lisää täältä
Ravintola Vaunu on valoisa lounasravintola Pasilassa, Ratapihantie 9:ssä. Tarjoamme viikoittain tuoretta kalaa ja valmistamme maukasta kotiruokaa, unohtamatta maailman makuja.
Lounaspöytään sisältyy runsas ja monipuolinen salaattibuffet, itse leivottu talon leipä, kolme lämminruokavaihtoehtoa sekä kahvi/tee. Torstaisin tarjoamme keittona perinteisesti hernekeittoa ja pannukakkua. Perjantaisin tarjoamme myös herkullisen jälkiruuan.
Voit varata meiltä myös 200 hengen auditorion tai kokoustiloja 10 – 36 henkilölle. Kokoustilojen henkilökapasiteetit:
– Nh. Mimosa 10 hlö
– Nh. Ratamo 16 hlö
– Nh. Kirsikka 36 hlö
Tarjouspyynnöt ja menu vaihtoehdot asiakaspalvelu@jk-kitchen.fi
Lounasbufee 13,20 €
Salaattipöytä 11,70e
Keitto & salaattilounas 12,20€ (tarjolla torstaisin ja perjantaisin)
Viikko 41
Lounas & Take away klo 10.30 – 13.00
Lounasbufee 13,20 €, Keitto 9,70 €, Salaattipöytä 11,70 €, Keitto + salaattipöytä 12,20 €
Maanantai 7.10
Ylikypsää härän briskettiä (M,G) & BBQ-kastiketta (M)
Paistettua puna-ahventa (L,G) & remouladekastiketta (M,G)
Kasvistäytteisiä kevätkääryleitä (M,VE) & inkiväärikastiketta (M,VE)
Tiistai 8.10
Voikanaa kotimaisesta kananpojasta (L,G) & paahdettua pähkinää (M,G)
Paistettua tuoretta seitä (L,G)
Härkis-suppilovahveropannu (M,G,VE)
Keskiviikko 9.10
Ragu ala Bolognaise (M,G), rummo pastaa (M) & parmesaania (L,G)
Kuhamurekepihvejä (L,G) & isoäidin kastiketta (L,G)
Kasvistäytteinen ohukainen (L)
Torstai 10.10
Hernekeittoa (M,G)
Rapeaa corn flakes kananpoikaa (L,G) & chipotle-majoneesia (M,G)
Ruispöllytettyjä rapeita tuoreita muikkuja (L)
Bataatti-kikhernepihvejä (M,VE)
Pannukakkua (L) ja hilloa (M,G)
Perjantai 11.10
Suppilovahverokeittoa (L,G) & foccacio (M)
Nyhtöpossu hampurilainen (M), rapeaa sipulia (M) & ranskalaisia (M,G)
Paistettua nierää (L,G) & kantarellikastiketta (L,G)
Punajuuripihvejä (M,G,VE) & minttujogurttikastiketta (L,G)
Vaunun puolukka-juustokakkua (L)
Pidätämme oikeuden muutoksiin ruokalistassa.
Käytämme suomalaista lihaa ja kanaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.
Ratapihantie 9
00520 Helsinki
Sähköposti asiakaspalvelu@jk-kitchen.fi
Puhelin 045 889 8867
Ravintolapäällikkö Pasi Kaunisto
Puhelin 045 889 8867
Sinimäentie 10 A
02630 Espoo
Sähköposti bluebell@jk-kitchen.fi
Puhelin 050 590 9754
Ravintolaesimies Maarit Heikkilä
Puhelin 050 590 9754
Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää